Lasergame

Lasergame eller lasertag - er ikke bare rigtigt sjov – det er også godt for konditionen, balancen og koordinations-evnen.Det er også helt aldeles ufarlig – de flotte stråler skader ikke dine øjne. Lasergame kan spilles af alle fra ca. 7 år og opefter.

Vores lasergame foregår i aflukkede indendørs battle arenaer, så du er ikke afhængig af årstid eller vejrudsigt hos os. Når du spiller lasergame indendørs, er du hverken generet af skarpt sollys, vind eller regn. Du får heller ikke pletter på tøjet, og når du bliver ramt – gør det ikke spor ondt. Som vi siger:
No Pain – No paint – JUST FUN.

Battle arenaen

Arenaen er indrettet i rum afskærmet med dekorative vægge, man kan skjule sig bag. Lidt som en labyrint man skal finde rundt i – og finde sine modstandere.
Spillet foregår i halvmørke, men væggene er males med selvlysende maling – så de lyder op i mørket. I mørket kan du også bedre se laserpistolens stråler, eller din modstanders.

I rummet puster vi også med jævne mellemrum lidt røg fra røgmaskiner ud – som er med til at sætte kampscenen – og forstærke laserstrålens lys.

Spillets gang

Et spil lasergame starter med indregistrering på vores game computer. Det er her jeres hold bliver sat. Jeres instruktør lukker jer ind i Arenaen, hvor I først skal iføre jer en af vores lasertag veste. Efter grundige instruktioner, er der adgang til selve game arenaen – og legen kan gå i gang. Bliver du ramt vil din vest blinke og vibrere – og du vil ikke i 5 sekunder sekunder selv kunne affyre din pistol. Rammer du derimod en anden – vil dit skud blive registreret – og du får point. Når kampen er slut vil vores score tavle vise hvem der lavede Highscore – og hvem der måske skal øve sig lidt mere.

Laser events

Lasergame er god og aktiv underholdning om det er til en fødselsdag, Polterabend, Blå mandag eller måske et firma arrangement. Har du en årlig familiefest, kan en omgang lasergame være med til at skyde den igang. Vi er sikre på hvad samtaleemnet bliver under en del af middagen, når håneret og godmodigt drilleri skal udveksles. Flere år efter vil der blive talt om den dag da børn, unge, forældre og bedsteforældre mødtes til en omgang LaserStrike på tværs af familier og generationer. Så har du en anledning har vi faciliteterne. Vi modtager alle grupper – så kun fantasien sætter grænsen.

Praktisk info:

  • Laserstrike kan benyttes af alle fra ca. 7 år. 
  • Du bliver grundigt instrueret via video og vores instruktører.
  •  I vores lasergame arenaer kan helt op til 20 personer spille på samme tid  på 2 eller 4 forskellige hold.
  • Kom helst i behageligt tøj og sko egnet til bevægelse. Parkering er gratis.